Mian liikuntamatka Portugaliin 2020LÄHDE MUKAAN MIAN LIIKUNTAMATKALLE PORTUGALIIN 6. – 14.6.2020


Matkakohteena on SESIMBRA, pittoreski kalastajakylä, joka sijaitsee Arrabidan luonnonsuojelualueella noin 50 km Lissabonin lentokentältä etelään.
Serra de Arrabidan luonnonpuisto on yksi maan kiinnostavimmista luontokohteista. Se on yksi Portugalin monista piilossa olevista helmistä.
Tämä pieni kaupunki sijaitsee vuorten välissä meren rannalla, ja sen rannat ovat täydellisiä tunnelmallisia iltakävelyitä varten.
Kaupungin ulkolaidoilla on uudempia rakennuksia, mutta keskustassa on pieniä kapeita kujia ja vanhoja hurmaavia rakennuksia.
Pieniin kodikkaisiin ravintoloihin ja kahviloihin kokoontuvat niin paikalliset kuin matkailijatkin. Kalastus on tärkeä tulonlähde, ja kaupunki on tunnettu värikkäiden kalastusaluksien lisäksi lukuisista herkullisista kalaravintoloistaan.
Suhteellisen harvat ulkomaalaiset matkailijat ovat löytäneet Sesimbran, mutta kesäkuukausina paikkakunta on varsin suosittu portugalilaisten keskuudessa. Cascain lomakohteeseen verrattuna Sesimbra on pienempi, autenttisempi ja rauhallisempi, muttei kuitenkaan eristäytynyt. Sesimbrassa samalla hinnalla saa paremmantasoisia hotelleja ja ravintoloita.
Kylän edustan ranta on puhdas ja suojassa Atlantin vuorovesien ja tuulien hyökkäyksiltä. Lisäksi maantieteellisen sijaintinsa ansiosta Sesimbran ilmasto on monesti lempeämpi kuin Lissabonin pohjoispuolen rannikko. Kulttuurikohteita Sesimbrassa on mm. useat historialliset kirkot, 1100 -luvulta peräisin oleva linna ja rantalinnoitus.
Majoituttuminen Sesimbra Hotel&Spa -hotelliin https://www.sesimbrahotelspa.com/
Hotelli on hyvä tasoinen rantahotelli, joka tarjoaa asiakkailleen ylelliset ja raikkain värein sisustetut huoneet.
Kaikista huoneista on näkymät Atlantin valtamerelle. Hyvin varustelluissa huoneissa on ilmastointi, kaapeli-tv, tallelokero, minibaari ja oma parveke.
Hotellissa on kaksi ravintolaa, ja pääravintola on erikoistunut kala- ja äyriäisruokiin, sillä Sesimbran kaupunki on tunnettu tuoreesta kalasta. Lisäksi hotellissa on kokoustiloja, ulkouima-allas, allasbaari, kuntosali ja kylpylä. Spa -tiloissa on tarjolla monenlaisia terveys- ja kauneushoitoja. Muita spa -palveluja ovat sisäuima-allas, sauna ja sveitsiläinen suihku. (emme vastaa yhteistyökumppaniltamme saamista tiedoista).
Matkaohjelma
Lauantai 6.6. Tap Portugalin lento Helsinki – Lissabon klo 06.35 – 09.30 TP0747 (lentoaika sitoumuksetta) Kuljetus lentokentältä hotellille suomenkielisen oppaan johdolla, kesto noin 45 min.
Sunnuntai 7.6. Mian liikuntatunnit klo 10.45-11.30 ja 11.45-12.30
Maanantai 8.6. Mian liikuntatunnit klo 10.45-11.30 ja 11.45-12.30
Tiistai 9.6. vapaata ohjelmaa
Keskiviikko 10.6. Mian liikuntatunnit klo 10.45-11.30 ja 11.45-12.30
Torstai 11.6. Mian liikuntatunnit klo 10.45-11.30 ja 11.45-12.30
Perjantai 12.6. positiivisen psykologian luento ja workshop klo 10.45-12.30
Lauantai 13.6. Klo 10 lähtö hotellilta Lissaboniin, jossa suomenkielinen kiertoajelu. Tap Portugalin lento Lissabon – Helsinki klo 23.15 – 05.50(su 14.6) TP0746 (lentoaika sitoumuksetta)

Matkapaketin hinta 999 EUR/hlö
Hintaan sisältyy
• edestakainen lento Helsinki-Lissabon yllä mainitulla aikataululla
• 1 kpl/23 kg kirjattua matkatavaraa
• 7 yön majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa • hotelliaamiainen • matkaohjelman mukaiset kuljetukset ja opastukset kohteessa
• matkaohjelman mukaiset Mian liikuntatunnit ja luento • Lissabonin kiertoajelulla sisäänpääsy Castele Sao Jorgen linnaan sekä maistiaiset (kirsikkalikööriä ja vaniljaleivoksia)
Lisämaksusta • 1 hengen huonelisä 364 EUR (Huom! 1 hengen huoneita rajoitetusti) • puolihoito 196 EUR/hlö/7 vrk • täysihoito 392 EUR/hlö/7 vrk
Lissabonin kiertoajelu Retkellä tutustaan Portugalin pääkaupunkiin Lissaboniin. Koko Lissabonin suurkaupunkialueella asuu yhteensä yli kaksi miljoona ihmistä, eli viidennes koko Portugalin väestöstä. Lissabonista tuli Portugalin pääkaupunki 1100-luvulla, kun kristityt saivat valloitettua kaupungin islaminuskoisilta maureilta. Kaupungilla onkin pitkä ja värikäs historia. Nykyään kaupunki on vastakohtaisuuksien kohtauspaikka, jossa voi nauttia mm. monipuolisesta kulttuuritarjonnasta, arkkitehtuurista, ruokaperinteistä ja ostosmahdollisuuksista. Retken aikana koetaan sekä uutta että vanhaa Lissabonia. Bussikieroksella nähdään tunnetuimpia muistomerkkejä sekä mahtipontisia aukioita kuten Marques de Pombal ja Terreiro do Paço. Lisäksi kävellään vanhankaupungin kujilla. Retkeen sisältyy vierailu Castelo de São Jorgen linnassa ja käydään myös maistelemassa paikallista kirsikkalikööriä ja vaniljaleivoksia. On hyvä huomioida, että vierailu Castelo de São Jorgessa ei jyrkkien rappusien vuoksi sovi liikuntaesteisille.
Maksuehdot
• varausmaksu 300 EUR/450 EUR (1 hh)/ hlö erääntyy 28.10.
• loppumaksu erääntyy 45 vrk ennen lähtöä = 22.4.2020 Peruutuskulut varausmaksun suorituksen jälkeen
• Kun matka perutaan viimeistään 2.3.20, kulu on 25 % matkan hinnasta.
• Kun matka perutaan 3.3. – 5.5., kulu on 35 % matkan hinnasta.
• Kun matka perutaan 6. – 21.5., kulu on 50 % matkan hinnasta.
• Kun matka perutaan 21.5. jälkeen, kulu on 95 % matkan hinnasta. Muutosehdot Nimenmuutokset lipunkirjoituksen jälkeen maksullisia. Liput kirjoitetaan noin 2 viikkoa ennen lähtöä. Tarkistamme kulut tarvittaessa.
Ilmoittautumiset Ilmoittautumisia otetaan vastaan 25.10. asti. Mirja Aaltonen, puh. 020-1204872 mirja.aaltonen@matkavekka.fi
Huom!Viikko 40 Mirja lomalla,ja silloin voi ilmoittautua sähköpostitse satu.hormaluoma@matkavekka.fi
Matkadokumentit
Suomen kansalaiset tarvitsevat matkalla voimassa olevan passin tai kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. Muiden maiden kansalaisten tulee itse tarkistaa dokumenttien tarpeellisuus kohdemaan viranomaisilta. Vastuullinen matkanjärjestäjä Kyseessä on matkapaketti; vastuullinen matkanjärjestäjä on Matkavekka - TravelCo A/S. Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Matkavekan lisä- ja erityisehtoja sekä tässä ilmoituksessa mainittuja maksu-, muutos- ja peruutusehtoja, www.matkavekka.fi/matkaehdot Muuta huomioitavaa Matkan hinta voi muuttua julkisten viranomaismaksujen, verojen ja polttoainekorotusten muuttuessa. Toteutuakseen matka edellyttää minimissään 25 osallistujaa. Kehotamme ottamaan riittävän peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen ajoissa (heti kun varausmaksu on suoritettu).
Liikunnan iloa ja hyvää mieltä liikunnasta terveisin Mia Kuusisto

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Seuraava verkkokurssi alkaa 6.5

Puistojumpat Kupittaan puistossa!

1 paikka vapaana Henkilökohtaiseen Valmennukseen