KUTSU Zumbathon 12.5 tapahtumaan!

KUTSU!Tervetuloa Zumbathon hyväntekeväisyys-tapahtumaan lauantaina 12.5 klo 14-15 Puolalanpuistoon Taidemuseon viereen Turkuun satoi tai paistoi.
Tapahtuman koko tuotto menee turkulaisen syöpälapsikerhon Sykerön hyväksi!
Tule mukaan minun ja Turun Yrittäjänaisten Zumbaajien & muiden Zumbaajieni kanssa muista ryhmistä kokemaan tanssiliikunnan iloa samalla kun tehdään yhdessä hyvää.
Kiitos Turun kaupunki ja Lounais-Suomen Poliisilaitos lupahakemusten hyväksymisestä.Kuten myös Zumban päämaja.Tämä on minulle henkilökohtaisesti tärkeää,että saan näitä lapsia ja nuoria auttaa Zumban avulla.Mikään ei ole minua koskettanut niin syvältä kuin ohjata näille rohkeille lapsille iloista tanssiliikuntaa muutamana kesänä.Viime kesänä en päässyt ohjaamaan joka jäi minua vähän harmittamaan.Kenenkään lapsen eikä nuoren ei pitäisi kokea näin isoja ja vakavia asioita elämässä näin varhain.
Lipunmyynti ajalla 1.3-12.5 lahjoittamalla valitsemasi summa Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen tilille FI96 5713 4520 0005 05 ja muista kirjoittaa viestikenttään "Sykerö/Zumba ja oma nimesi jos haluat",näyttämällä tapahtumassa kuittia olet mukana.Voit myös olla hengessä mukana ja lahjoittaa haluamasi summa.Suositushinta lipulle on 20 euroa,mutta osallistujat valitsevat itse summan.
Sykerö-kerho on saanut tiedon asiasta,että heidän hyväksi järjestetään tämä tapahtuma.Ovat luvanneet kertoa kuinka ison summan saamme kasaan.Toivottavasti mahdollisimman iso summa.
Haluan järjestää tapahtuman 5-vuotis Zumba-ohjaajatyöni iloksi.Matka ohjaajana on ollut huikea ja siihen on mahtunut kaikenlaista ihanaa vuosien varrella.
Tule mukaan tekemään hyvää ja nauttimaan liikunnan ilosta hyvän asian puolesta tv Mia <3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

1 paikka vapaana Henkilökohtaiseen Valmennukseen

Kohti hyvinvointia Vagushermon kautta

Helmikuun ohjelma