Kiitos 2017 ja Tervetuloa 2018!

ISO Kiitos tästä vuodesta kuuluu niin monelle henkilölle.Laskin tässä yksi aamu,että olen syksyn aikana ohjannut liikuntaa yli 600 henkilölle tämän syksyn aikana.Koko 2017 aikana olen ohjannut liikuntaa 800 henkilölle Zumba,Zumba Gold,Nia ja Mindful Body-tunneilla ryhmissä,tapahtumissa ja liikuntamatkalla.
Se on enemmän kuin koskaan olisin uskaltanut toivoa ja unelmoida vuonna 2011 kun aloitin varovaisesti Nia-ohjaajana  drop in-tunneilla.Joskus olin yksin kun ketään ei näkynyt ja tullut tunneille,välillä meitä oli itseni lisäksi muutama.Näin jatkui hetken ja olin oikeastaan antamassa periksi ryhmäliikunnan ohjaukselle kun täysikäännös tuli.
Kävin viikon mittaisella Nia-Pilates-Zumba matkalla Espanjassa ystäväni kanssa.Oltiin pienessä saaressa ilman tv:tä ja puhelinta,ohjelmassa näitä liikuntatunteja ja unohtumaton vaellus vuoristossa kun ystäväni kanssa eksyttiin polulta.
Tämä matka muutti elämäni monella eri tavalla.Syntyi varovainen toivomus ja ajatus siitä,että tämä voisi olla jotain mitä haluaisin oikeasti tehdä.Ohjata erilaisia hyvän mielen liikuntatunteja.
Kun Zumba-ohjaajani muutti Espanjaan elämäni teki suuren täyskäännöksen.Ajatuksesta tuli teko.
Aloitin etsimään Suomesta Zumba-ohjaajan koulutuksia vähän huonolla menestyksellä,mutta sitten löysin juuri sopivan koulutuksen Ruotsista.
Maaliskuussa ja kesällä 2013 kävin Zumba ohjaaja-koulutuksia Steve Boedtin opastuksella,joka opetti kaiken mahdollisen ohjaamisesta ja Zumbasta.Ja Sain niin paljon oivalluksia ja hyvää tsemppiä että päätin varovaisesti aloittaa samantien ohjauksen.Vaikka alkuperäinen ajatus oli kotona tanssia itsekseni videoiden ja musiikin opastuksella.
Sitten alkoi tapahtumaan suuria muutoksia.Henkilökohtainen elämä mullistui ei niin hyvällä tavalla,oli pettymystä ja surua yhtä paljon kuin iloa ja innostusta työelämässä.
Samaan aikaan kun aloitin Zumban kanssa työt myös Nia-ryhmät alkoivat kasvaa,tuli pikkuhiljaa rohkeita mahtavia tyyppejä kokeilmaan mistä oikeasti on kyse tunneilla,ja sana lähti leviämään.
Yhtäkkiä olin hyvin kiireinen näiden lajien kanssa.Yksi mahtava työkaveri ja kolleega ehdotti minulle vielä kolmatta lajia ja näytti mainoksen Mindful Body-koulutuksesta,muistan kun hän sanoi "tämä on Mia niin sun juttu".
Matkalla Mindful Body-ohjaajakoulutukseen meinasin pari kertaa peruuttaa koulutuksen ja antaa periksi,omassa elämässä oli niin vaikea elämäntilanne menoillaan ja paljon uusia elämänmuutoksia.
Mutta jokin minussa sanoi,että menen koulutukseen silti.
Enkä ole hetkeksi kadunnut päätöstä.Se oli todellakin niin mun juttu.Yhtäkkiä olin sitten kolmen mahtavan lajin ohjaaja,ja ryhmiin tuli pikkuhiljaa lisää porukkaa.
Olen ihan varma että olen selvinnyt raskaasta elämänvaiheesta näiden kolmen lajin avulla,joten kun puhun liikunnan hyödyistä, kerron sen kyllä kokemuksesta.

Haluan tänä vuonna kiittää niin monta henkilöä ja tahoja joiden kanssa olen tehnyt yhteistyöstä.Te kaikki olette tehnyt työstäni niin merkityksellistä ja antoisaa.
Odotan innolla jo vuotta 2018.Muutama uusi unelma toivottavasti toteutuu ja tunnen että olen jännällä matkalla joka on minulle niin oikea!Olen saanut tavata niin mahtavia jumppaajia ja tyyppejä!

Erityiskiitokset:

-Kaikki jumppaajat mun tunneilla!
-Mindful Body & Katri Kylmälä
-Nia technique
-Zumba Fitness
-Turun suomenkielinen työväenopisto
-Turun seudun Hengitysyhdistys
-Paimion opisto
-Piikkiön kehitys
-Turun Yrittäjänaiset
-Meri-Karina & Lounais-Suomen Syöpäyhdistys
-Raision opisto
-Turun Urheiluliitto ja Annu Elo
-Shaolin Dojo
-Kaarinan kansalaisopisto
-Saariston/Skärgårdens Kombi
-Kårkulla samkommun
-Varsinais-Suomen Aivovammayhdistys
-Aivoliitto
-Liikuntakeskus Apollo Gym ja Kati Ojakorpi
-Matkavekka

Liikunan iloa ja hyvää mieltä liikunnasta Mia Kuusisto

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

1 paikka vapaana Henkilökohtaiseen Valmennukseen

Kohti hyvinvointia Vagushermon kautta

Helmikuun ohjelma